CLEANEN EN INTERIEURREINIGING

Alle demontabele delen worden buiten de auto gereinigd zoals achterbanken, vloermattenkoffermat, hoofdsteunen. Indien de auto sterk vervuild is worden ook de voorstoelen gedemonteerd.
Reservewiel en gereedschapset worden gereinigd. Eerst wordt er grondig stof gezogen. Daarna beginnen we met reinigen van hemel tot vloerbedekking.     Met een speciaal pompje reinigen we kieren, naden, roosters en vakjes tot in detail. Ook stoelrails en pedalen worden weer als nieuw.                                          Als het interieur voor gereinigd is wordt het geheel ge´mpregneerd, om het te beschermen en een zijdeglans te geven.

   
Ons paradepaardje:  Diamondbrite Bekledingprotectie!  
   
Na de behandeling met de Diamondbrite Fabric Protector is uw bekleding voorzien van een onzichtbare beschermlaag die zich hecht in de vezels van de bekleding . De Diamondbrite Fabric Protector beschermlaag zal voorkomen dat vlekken zich in de bekleding vastzetten.

Gemorste vloeistoffen, zoals koffie, limonade-ijs en alle daagse vervuilingen kunnen eenvoudig worden verwijderd met schoon water en een doekje.          Ook hondenharen zijn eenvoudig te verwijderen.

Ons paradepaardje:  Diamondbrite Leerbehandeling!  
   
Kwaliteit van het leer heeft alles te maken met verzorging en onderhoud.
Diamondbrite Leather Feed is een zeer uniek product op het gebied van leeronderhoud. Het zal het leer niet alleen diep reinigen maar tevens het leer     de nodige voeding geven, waardoor een natuurproduct zoals leer schoon en soepel blijft.

 

 

Voor behandeling Na behandeling
Voor behandeling Na behandeling