Geurbehandeling: OZON

Ons bedrijf beschikt over speciale apparatuur om geuren zoals sigarettenrook, transpiratiegeur, lucht van huisdieren, benzinelucht, lijmlucht, etc. definitief te verwijderen. Na een onweersbui ruikt het lekker fris buiten.  Die frisheid is te danken aan de ozon die bij bliksem vrijkomt. Ozon reageert namelijk met organische stoffen en verandert de hierin voorkomende, onaangenaam ruikende koolstof in het reukloze, onschadelijke koolzuurgas.   De niet-gereageerde ozon verandert na korte tijd vanzelf weer in zuurstof. Ozon heeft een levensduur van ongeveer 35 minuten en wordt daarna weer terug omgezet in zuurstof.


Deze methode pakt het probleem bij de wortel aan terwijl andere methodes slechts de geur maskeren. Omdat ozon een gas is komt deze  op alle plekken zoals achter dashboards, kofferkleden enz.                      Ook kan dit systeem de airconditioning van een auto reinigen zodat ook deze bacteriŽn volledig verwijderd worden.

ACCB-Borculo beschikt over apparatuur die gebruik maakt van dit natuurlijke proces en neutraliseert zo iedere organische geur.                    De geur komt dus nooit meer terug!